Varteksov Modabus dolazi u Biograd na Moru – fotografirajte ga i osvojite vrijedne nagrade

Varteksov Modabus trenutno putuje Hrvatskom i donosi novo iskustvo modnog shoppinga – mogućnost da isprobamo i kupimo željene odjevne predmete te da besplatno zatražimo savjet Varteksovih prodajnih stručnjaka čak i ako ne živimo blizu njihovog prodajnog mjesta.

„Varteks Modabus eliminira udaljenost između kupca i trgovine. Vraćamo se u mjesta u kojima smo nekada bili i idemo gdje još nikada nismo. Donosimo vam ponudu kvalitetnih odijela od vrhunskih tkanina, ali i druge muške i ženske odjeće uz stručno vodstvo naših konzultanata za potpuni modni doživljaj. Također, Modabus ćemo iskoristiti za predstavljanje kolekcija i druge modne doživljaje koji se inače događaju samo u glavnom gradu“, istaknuo je predsjednik uprave Varteksa, Nenad Bakić.

Varteksov Modabus u Biograd na Moru će doputovati u ponedjeljak, 27. svibnja 2019. godine, a parkirat će se na adresi Trg kralja Tomislava. Događaj je oglašen na Facebooku ovdje.

Osim što vozi modu gotovo na naš kućni prag, Modabus nam donosi i vrijednu nagradu – poklon karticu u vrijednosti od 500 kuna!

Najbolja fotografija Modabusa na putu bit će nagrađena, a više možete saznati ovdje: https://www.varteks.com/novost/pravila-nagradnog-natjecaja-modabus-na-putu/

Više o samom konceptu 100 – godišnjeg varaždinskog modnog inovatora – “jedinstvenom modnom doživljaju koji dolazi k tebi”, u video prilogu: