GALERIJA: Natjecanje u sportskom ribolovu od 11. svibnja 2019. u organizaciji ŠRU Podlanica

Lijep i sunčan dan u subotu, 11. svibnja 2019., u Biogradu na Moru izmamio je sportske ribolovce na lukobran pokraj hotela Ilirija na samoj rivi. Naime, tamo je, u organizaciji ŠRU Podlanica iz Biograda na Moru održano još jedno natjecanje u sportskom ribolovu, ovaj put između općina i gradova. Nastupilo je sveukupno 24 natjecatelja, od kojih je 12 natjecatelja iz Podlanice i 12 iz Sipe.

Ukupni poredak natjecatelja: 1. mjesto: Ivan Pribilović (Podlanica), 2. mjesto: Antonio Pribilović ((Podlanica), 3. mjesto: Domagoj Pribilović (Podlanica).Od boljih rezultata koje su ostvarili na ovom natjecanju tu su još Stipan Barišić i Karlo Galešić iz Podlanice, koji su završili na četvrtom odnosno petom mjestu.

Od ženskih natjecateljica, jedina je bila Anamarija Pribilović iz Podlanice, koja je za sebe osvojila 11. mjesto ili zlatnu sredinu.

Rezultati najmlađih natjecatelja: 1. mjesto: Filip Vasiljevski, 2. mjesto: Josip Krpeta, 3. mjesto: Marko Krpeta.

Natjecanje sportskih ribolovaca odvijalo se pod budnim okom sudaca. Glavni sudac bila je Ivana Pribilović, pomoćni sudac Tomislav Jurjević i opunomoćenik Ante Šuto. Uz ručak, proglašenje pobjednika održalo se u restoranu Figa u Biogradu na Moru.

Najbolje plasirani natjecatelji osigurali su sebi mjesto na županijskom natjecanju koje će se održati u Karinu 26. svibnja 2019. godine.