BIOGRAD KUP 2019: Drugi međunarodni turnir u nogometu za djecu u organizaciji Škole nogometa HNK Primorac

U subotu, 11. svibnja 2019. godine na Gradskom stadionu Kazimir i Silvio u Biogradu na Moru službeno je započeo Biograd kup, drugi međunarodni turnir za djecu u nogometu. Ova velika i značajna sportska manifestacija odvija se po drugi put zaredom  u organizaciji Škole nogometa HNK Primorac. Službenom otvorenju turnira, uz organizatore i goste, nazočio je biogradski zamjenik gradonačelnika, Marijan Stopfer.

U subotu su se na travnjaku gradskog stadiona odigrale i prve utakmice turnira na kojem sudjeluju 500-injak djece 2008. i 2010. godišta.

U Biogradu na Moru tako je dva dana zbog njih vrlo živopisno, a mnogobrojnih susreta, smijeha, zabave, druženja, sportskog navijanja i nogometa po uzoru na naše „vatrene“ ne nedostaje. Osim toga, na ovom turniru sudjeluju i djeca stasala u školama nogometa većih klubova kao što su Dinamo i Hajduk.

Turnir će se nastaviti i u nedjelju, 12. svibnja 2019. godine, kada započinju nova kola, nove utakmice, te borba za prvo mjesto i osvajače turnira.

No kako se čini, velika završnica turnira, zbog obilne kiše neuobičajene za ovo doba godine, premjestit će se u školsku sportsku dvoranu Osnovne škole Biograd. Ovo bi mogao biti mali problem za gostujuće ekipe koje nisu računali na igru po parketu.

Organizaciji turnira doprinijeli su brojni generalni pokrovitelji, sponzori i volonteri.

Sve ostale važne informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici.