Ivana Orlić otpjevala hit iz ’80.-ih „I’ll Be There For You“ Jona Bon Jovija

Ivana Orlić je pjevačica koja dolazi iz Biograda na Moru, ali od svoje 18. godine živi u Splitu. U Biogradu je završila opću gimnaziju, a u Splitu višu ekonomsku, odsjek menadžmenta, kao stručni specijalizant za upravljanje porezima. Nije postala poreznica, već je više od desetljeća pjevačica. I nije ona  toliko medijski eksponirana, koliko marljivo radi, snima, putuje, nastupa…

Već više od deset godina aktivna je u pjevačkim vodama, pjevala je po raznim klubovima i s raznim gažerskim bendovima, a prati je glas vrhunske zabavljačice. Godina 2016. bila je za Ivanu prekretnica, kada je odlučila napraviti iskorak naprijed u samostalnoj karijeri tj.  krenuti u solističke vode i osvojiti hrvatsku glazbenu scenu. U to ime snimila je prvu autorsku pjesmu i predstavila je široj publici. Prvi Ivanin singl pod nazivom „Egoist“ okupio je cijeli tim ljudi: potpisuje ga splitski glazbenik Dado Pastuović, u aranžmanu je Lea Škare. Svjetlo dana ugledao je i videospot za njen prvijenac u režiji Miki Noplinga, koji je sniman u Crvenoj luci kraj Biograda na Moru, splitskom Tropic clubu i Spaladium Areni. Pored atraktivne Ivane, zgodni dečko koji se pojavljuje u spotu je tadašnji Mister turizma Hrvatske, Splićanin Dujam Krstulović. U nastavku je Ivanin spot za pjesmu „Egoist“:

Nešto sasvim drukčije poteklo je od Ivane ovih dana, kada je na svjetlo dana izašao novi video spot u produkciji Saša Premeru i Marsell Benzon (MM Production iz Splita). Pjevačica  je ovom prigodom zablistala savršenom frizurom i makeupom te srebrnim outfitom u kojem izgleda glamurozno. Otpjevala je hit Jona Bon Jovija „I’ll Be There For You“ iz 1988. godine, remek djelo u povijesti pop-rocka, što je nešto sasvim drukčije od onog što smo od Ivane navikli. Pjesmom, kojoj je dodala i neku svoju osobnu notu, te video spotom čestitala je obožavateljicama Dan žena, a u komentarima na You Tubeu dobila je pohvalan komentar glazbenika Marija Rucnera iz klana Rucnerovih. Mario Rucner, brat poznatije Ane napisao joj je „Beautiful!“. Kada je tako napisao vrhunski akademski glazbenik, onda stvarno jest. Provjerite ovdje: