I PRIMORAC BIOGRAD ZA MILU: U nedjelju se na stadionu HNK Primorca prikuplja novac za pomoć oboljeloj djevojčici

Ne treba puno našim ljudima da pruže ruku pomoći jedni drugima. Škola nogometa HNK Primorac Biograd poziva stanovnike Biograda na Moru i okolice da u nedjelju, 31. ožujka, od 11 sati ujutro dođu u što većem broju na Gradski stadion “Kazimir i Silvio”, kako bi svi zajedno sudjelovali u humanitarnoj akciji skupljanja dobrovoljnih novčanih priloga za pomoć Mili Rončević.

„Dragi navijači i navijačice, očevi i majke, svi naši Biograjci molimo Vas pridružite nam se ove nedjelje na stadionu HNK Primorca u Biogradu na Moru od 11 sati ujutro. Na stadionu će biti postavljene dvije kutije u koje će svi posjetitelji moći staviti svoj novčani prilog za pomoć MILI RONČEVIĆ. Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć MILI da to učine i sutra. Očekujemo vas u što većem broju.“ , objavili su iz Škole nogometa HNK Primorac Biograd.

U nastavku je i raspored utakmica koje će se u nedjelju odigrati:

MLAĐI PIONIRI: NK Primorac – Vodice u 11 sati
JUNIORI: NK Primorac – Vodice u 13 sati

„Stoga svi koji ste sutra u blizini Biograda, bez obzira volite li nogomet ili ne, u prilici ste napraviti dobro djelo. Pomozimo jedni drugima. Vjerujte puno bolje ćete se osjećati.“, poručuju iz Primorca.