Big Brother is watching you: Uživo iz Biograda na Moru putem web kamera!

Biograd na Moru se od 12. lipnja 2014. godine, kada su na dvije lokacije postavljene prve What’sUp cams web kamere, uživo može pratiti putem interneta iz udobnih fotelja vlastitog doma ili bilo koje druge lokacije izvan mjesta. U procesu globalizacije, ovim su činom svi stanovnici Biograda već nekoliko godina pravi pravcati kozmopoliti i stanovnici svijeta.

K tome u prilog, evo poveznice na kojima se može pratiti slika iz Biograda na Moru uživo:

Kamera 1: http://www.livecamcroatia.com/?page_id=4674

Kamera 2: http://www.livecamcroatia.com/?page_id=4676

Prva „LiveCamCroatia“ (kamera 1) smještena je na križanju ulica Trg kralja Tomislava i Ulice Tina Ujevića, prati dinamiku kretanja mještana i ljudi koji su se ovdje došli odmoriti te nudi prelijep pogled na more, jahte i brodice privezane za obližnji mul. Zanimljiv je detalj koji se vidi na ovom mjestu i spomenik kralju Tomislavu postavljen za 1000-tu godišnjicu hrvatskog kraljevstva. Jasno se vidi spomenik koji ima oblik obeliska, inače sastavljenog u tri dijela od istarskog kamena s urezanom hrvatskom krunom i staropleternom ornamentikom.

Druga „LiveCamCroatia“ (kamera2) ispred svog objektiva također ima pogled na more, biogradsku rivu, mul, a mjesto koje se vidi u pozadini je Tkon. Ovdje možete pratiti svu raskoš morskog i nebeskog plavetnila, pa i zalazak sunca u Biogradu na Moru, uz zeleni kontrast koji daje otok Pašman.

Biograd je inače poželjna turistička destinacija koju su mnogi dosad već posjetili i mnogi mu se rado vraćaju. Ako se slučajno nalazite na spomenute dvije lokacije, u datom trenutku mahnite u kameru u znak pozdrava, ne kopajte nos i ponašajte se pristojno. Big Brother is watching you! Podsjećam, slika uživo iz Biograda na Moru i putem web kamera.