„IVIN ĐIR“, biciklistička utrka posvećena pok. Ivici Ivanoviću iz Biograda na Moru

Nakon pandemijske godine u kojoj su bili prisiljeni na otkazivanje utrke, Brdsko biciklistički klub Pakoštane vraća se na svoje biciklističke staze i to već 13. ožujka 2022. godine in memoriam utrkom XC Zimske Lige „Kad fazani lete”. Od ove godine utrka koju će organizirati u navedenom terminu nosit će sufiks „IVIN ĐIR“ s kojim klub odaje počast Ivici Ivanoviću, neprežaljenom prijatelju i članu kluba.

Ivica Ivanović (pok. Mirka)iz Biograda na Moru prerano nas je napustio u subotu, 25. travnja 2020. godine, u svojoj 53. godini života, uslijed spleta nesretnih okolnosti. Posljednji ispraćaj bio je u krugu najuže obitelji. Ožalošćeni su majka Krunoslava, supruga Mara, kćeri Meri i Dora, sestra Ljiljana s obitelji, obitelj Mile Ražova te ostala tugujuća rodbina, prijatelji i znanci te članovi Brdsko biciklističkog kluba Pakoštane koji mu ove godine žele iskazati počast.

Ivica Ivanović bio je kupski kolega članovima Brdsko biciklističkog kluba Pakoštane, a smrtno je stradao slijedom nesretnih okolnosti, a neposredno nakon pada koji se upravo i dogodio na ovoj biciklističkoj stazi gdje je neumorno trenirao. Također je bio akterom u njenoj izradi i postavi.

U pakoškom klubu smatraju da će svi koji budu vozili „IVINIM ĐIROM“ 13. ožujka ove godine u mislima, negdje u dubini srca ujedno odati počast i prisjetiti se Ivice Ivanovića kao dobrog čovjeka i iznimnog sportaša.

„Uz ovoliku bol koja nas prožima možda je najjednostavnije bilo sve ostaviti, ne voziti više, ali onda to ne bi bilo u skladu s onim što je Ive volio i za što je živio. „Ivinim đirom“ evoluirat ćemo uspomene na njega i u budućnosti upravo na ovakav način“, stoji na mrežnim stranicama Brdsko biciklističkog kluba Pakoštane.

Prijave za „IVIN ĐIR“ su otvorene i možete se prijaviti u poveznici OVDJE!