VIDEO: Modna priča za portugalski Vogue nastala u Svetom Filip i Jakovu oduševljava modne poklonike diljem svijeta

U suradnji s fotografom Jakovom Baričićem i domaćim kreativcima u Svetom Filip i Jakovu snimljen je  editorijal za jedan od najprestižnijih modnih magazina – Vogue. Riječ je o novoj modnoj priči „Guerra et Paz“ („Rat i mir“) za listopadski broj portugalskog  izdanja Voguea .

Editorijal je upravo objavljen, odiše vrhunskom estetikom i  umjetničkom notom te donosi dokumentarističku priču inspiriranu likom i djelom Lee Miller, kultne fotografkinje, manekenke, nadrealistice i ratne novinarke iz Drugog svjetskog rata. Njena autentična osobnost naprosto zrači iz raskošne serije od čak 19 inspirativnih modnih fotografija snažne filmske atmosfere koje potiču na promišljanje o bezvremenosti mode i stila, naravno usklađene s novim jesenskim trendovima i dizajnerskim it-komadima koje ih krase.

U starinskoj dvoru iz 1785. godine, koji je nekada pripadao plemićkoj obitelji Barbarossa, u Svetom Filip i Jakovu, uz već spomenutog Jakova Baričića, našim domaćim kreativcima – vizažistu Saši Jokoviću, frizerskoj umjetnici Mileni Maršić iz zagrebačkog salona „Glamour“, producentu Ivanu Krašiću i video snimatelju Timyju Šarecu pridružila se internacionalna ekipa – manekenka Aivita Muze i stilistica Mirey Enverova.

U video prilogu pogledati možete timski rezultat ove jedinstvene i emotivne, toplo obojene i upravo objavljene modne priče i kadrove nastale u Svetom Filip i Jakovu:

Izvor: Cover Style