Svadba Karmen Vrankulj iz Biograda i njenog izabranika postala viralni hit!

Studentica treće godine prava iz Biograda na Moru, Karmen Vrankulj, i njen izabranik Matija Posavec iz Svetog Ivana Zeline, postali su prava senzacija nakon što su se vjenčali. Nema medija koji nije prenio sretnu vijest: Studentski.hr, 24 sata, RTL, Index, Zagreb.info…, a razlog tome je što je sve to skupa krenulo iz jednog studentskog doma u Zagrebu.

Otprilike svi pišu o svatovima u Studentskom domu „Stjepan Radić“ kao neuobičajenoj pojavi, premda ovo nije prva svadba koja je krenula iz tog doma. Naime, par studenata 2015. godine je na isti način uplovio u bračnu luku.

Ukratko se po medijima navodi kako je sve to skupa proteklog vikenda tamo izgledalo. Dakle…

U petak, 1. ožujka, u ranim jutarnjim satima pojavili su se svadbeni ukrasi i trobojnica na balkonu osmog paviljona te na vratima Karmenine sobe. Uskoro na lice mjesta po mladu Karmen cdolazi Matija sa svatovima, gdje su im se u slavlju pridružili i mnogi stanari doma.  Nakon pola sata zaputili su se prema jarunskoj crkvi Sveta Mati Slobode, u kojoj se održao obred vjenčanja, a potom se slavlje nastavilo u Zelini, mladićevu rodnom mjestu.

Mnogi su studenti snimali nesvakidašnji događaj, pa su snimke postale viralni hit na društvenim mrežama.

Na Facebook stranici Studentskog doma „Stjepan Radić“ mladenka Karmen zahvalila se riječima:

„Najlipša hvala svim dragim ljudima koji su nas jučer ispratili i zaželili najlipše želje, a posebno smo zahvalni na tome što nitko nije zvao zaštitare. 😁
Hvala upravi doma na našoj trobojnici 🇭🇷 i svima koji su uveličali naš dan😊🥰

Puuno pozdrava od vaših mladenaca 🤗👰🏼🤵🏻

Uz prigodnu zahvalu objavila je fotografiju novopečenih mladenaca koja je i u ovom prilogu:

Dragi mladenci, nek’ vam je ovo prvi i zadnji put! Sretno vam bilo u braku…