U Zadru koncerti Tomislava Bralića i klape Intrade, prvi već sutra

Povodom obilježavanja Dana Grada Zadra i blagdana Svetog Krševana, 24. studenog s početkom u 11 sati, na Narodnom trgu u Zadru koncert će održati Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Na sam blagdan Božića, u utorak, 25.12.2018. očekuje nas također i njihov već tradicionalni blagdanski koncert, koji će i ovog puta, uz već dobro poznat repertoar omiljenih dalmatinskih pjesama i najljepših božićnih skladbi, zabavljati publiku u Ilirijinom Arsenalu.

Prvi mali zadarski koncert uvertira je u tri velika koji će se u sljedeća dva mjeseca oni održati u Areni Zagreb, Areni Split i Areni Ljubljana.

Zagrebački koncerti raspjevanih Zadrana u prosincu već su dugogodišnja tradicija koja je počela 2006. godine koncertom u Lisinskom, a danas je to nezaobilazan događaj za mnoge Zagrepčane, ali i njihove goste iz Austrije, Mađarske, Poljske, Slovačke, Češke, Njemačke… Bralić i klapa Intrade vesele se i nastupu u Splitu, gdje su 2015. godine proslavili 30 godina karijere, kao i nastupu što će ga održati u Ljubljani, jer u Sloveniji također imaju mnogo obožavatelja.

Klapa Intrade ove godine je, osim prethodno hitova „Zalutali pogled“ i „Ne mogu te prestat ljubit“, obogatila svoj repertoar s još jednim bezvremenskim hitom „Ne mogu jubav krit“ koju će, uz ostale hitove, obožavatelji, za početak, imati priliku čuti u Arsenalu na božićnu noć.