Na bubnju hotelski kompleks uz Jadransku magistralu

Na elektroničkoj javnoj dražbi Financijske agencije prodaju se nekretnine Hotela Biograd u stečaju.

Riječ je o tvrtki u vlasništvu biogradskog poduzetnika Milenka Mikulića, koji je, osim po poslovnom djelovanju, u javnosti najpoznatiji po neostvarenim prijetnjama da će hotel Alba Maris dignuti u zrak jer mu je prevarom oduzet. – navodi zadarski medijski portal 057info.hr.

Stečaj za Hotel Biograd, tvrtku registranu kao putnička agencija, pokrenut je prije dvije godine. Zbog naplate vjerovnika na bubnju su dvije odvojene prostorne cjeline.

Ovaj medij također ( 057 info.hr ) doznaje od stečajne upraviteljce Ive Petanjak da je riječ o hotelskom kompleksu na početku Jadranske magistrale u Biogradu na Moru vrijednom 19,5 milijuna kuna te skladišnim prostorijama u Ulici Franje Tuđmana procijenjene vrijednosti od 5,1 milijuna kuna.

Na bubnju hotelski kompleks uz Jadransku magistralu (Foto: Google Earth screenshot)

Bivši motel Gavrilović čini čak 48 nekretnina, u naravi kuće, poslovne zgrade, dvorišta, maslinici i pašnjaci, a početna cijena iznosi 14,6 milijuna kuna. Drugu poslovnu cjelinu čine poslovna i gospodarska zgrada, dvorište te parkiralište, a ponuditelji će za kupnju morati izdvojiti minimalno 3,8 milijuna kuna.

Iako su dražbe službeno započele prošlog tjedna, nadmetanje počinje tek 22. siječnja i trajat će do 4. veljače.

Izvor: 057 info.hr