VIDEO: Poslušajte kako pjeva Lovre Buča, mlada pjevačka nada iz Biograda na Moru

Lovre Buča iz Biograda na Moru nastupio je na Tatamatijadi davne 2013. godine i već tada oduševio sve nazočne. Redovito je nastupao i na Biograjskom trampulinu odnosno Bioritmu, lokalnom festivalu mladih glazbenih talenata. Nastupao je i na brojnim drugim dječjim festivalima.

Posljednji dječji festival na čijem popisu je i Lovre Buča jest onaj održan u Čakovcu. Riječ je o 15. Dječjem festivalu „Mali MEF“ održanom u atriju Staroga grada Čakovca početkom kolovoza ove godine.

U Međimurju je Lovre Buča nastupio kao član zadarskih Libretića. Snimku njegovog nastupa nemamo, no iz medija smo saznali da je riječ o njegovom coveru pjesme Billyja Joela „Vienna“ koji će se uskoro pojaviti i na YouTube kanalu.

Ivana Begović, umjetnička voditeljica Libreta, objavila je na Facebooku snimku u kojoj je dio covera pjesme “Vienna” koji maestralno izvodi naš Lovre Buča. Nismo mogli dočekati službenu objavu covera na YouTube-u, nego smo snimku odlučili podijeliti s vama već danas. Poslušajte Lovru, mladu pjevačku nadu iz Biograda na Moru:

„Najdraža stvar na svijetu – prvo preslušavanje NOVIH snimki naših pjevača solista, prije službene objave COVERA na YT – eu👏👏👏
Ovoga puta donosimo kratki uvid (snimljeno mobom, s laptopa) u snimku i rad našeg sjajnog, talentiranog Lovre Buče iz Biograda koji nas sve redovito oduševljava svojim stilom, pristupom, inteligencijom i posebnim, istančanim senzibilitetom prema glazbenoj umjetnosti. Momak na kojega svakako u budućnosti treba višestruko računati!!!
Slušate dio pjesme VIENNA Billyja Joela.
Ponovno jedno veliko HVALA mom Dinku, genijalnom Marinu (audio i video, čovjek kakav se samo požejeti može, kao prijatelj i suradnik 💞🌞🙏) i čitavom LIBRETO timu jer smo mi s ozbiljnijim poslom zaista – tek počeli.
Hvala vam svima što moj život činite toliko lijepim, bogatim i smislenim. ❤️
LIBRETO – punom parom NAPRIJEEEEED!!! 👏👏👏👏✨👌💕💞🍀⭐🙌🦋“, napisala je Ivana Begović uz ovu snimku na Facebooku.

Ondje smo pronašli i snimku Lovrinog sata vežbe iz kolovoza ove godine:

Naslovna fotografija: Lovre Buča, Izvor: Društvo naša djeca Biograd na Moru