O Biogradu na Moru u „Provjereno“, istraživačkoj emisiji Nove TV četvrtkom?!

Mi imamo najbolje čitatelje na svijetu. Upravo ste nam vi dojavili kako se sprema prilog o Biogradu na Moru za emisiju „Provjereno“ Nove TV, koja ide svaki četvrtak s početkom u 22 sata i 45 minuta.

Mnogi će u Biogradu na Moru biti budni u četvrtak, 13. veljače 2020. godine, kada ćemo napokon saznati zbog čega je naš grad u fokusu istraživačkog novinarstva jedne provjerene ekipe u (prema mnogima) najboljoj nacionalnoj istraživačkoj emisiji uopće, onoj Nove TV.

U komentarima ste nagađali.

Jedna čitateljica je smatrala da je moožda je nešto vezano uz „ortopedsku bolnicu“, drugi čitatelj misli da je o POS-ovim stanovima, treći  spominje onaj slučaj prevare vlasnika staračkog doma. Neki misle da je možda o kinu čija se izgradnja čeka cijelo jedno desetljeće.

„Ajme meni, afera ka u priči. A pijaca, a ortopedska. Ima puno lipih stvari, a gradonačelnika nigdje ni u tragovima. A Nova TV je danas kampirala ispred zgrade Bošane. A jesu li koga dočekali, vidjet ćemo u reportaži.“, tek je jedan je od komentara koji upućuje da se u Biogradu na Moru ima štotšta toga za istražiti..

Upravo je ovaj zadnji komentar preporuka za gledanje spomenute emisije.

U međuvremenu je izašla i najava za „Provjereno“, 13. veljače, s početkom u 22 sata i 45 minuta.

Provjereno donosi priču o bizarnoj krađi: U Biogradu na Moru nestao je kamen iz 19. stoljeća, s dvorišta komunalnog poduzeća završio je u luksuznoj vili, a vlasnik vile otac je direktora komunalnog…

Najava se može pogledati OVDJE.