Adio ljeto, stigla jesen!

U ponedjeljak, 23. rujna 2019. godine, stručniji su izračunali da je točno u 8:50 sati kalendarski , ali i vremenskom prognozom u naše krajeve stigla jesen.

Novo godišnje doba donijelo nam je novu promjenu vremena. Tijekom dana prevladava uglavnom oblačno vrijeme uz mogućnost kiše, ali i sunčanih razdoblja. Na moru uz to puše i umjereno do jako jugo. Uz južinu je osjetno porasla jutarnja temperatura, pa nam tijekom jutra više nije hladno. Vrijeme nije za kupanje, ali je more i dalje toplo.

Idućih dana očekuje nas nestabilno vrijeme. Tijekom utorka će se, kažu, razvedravati, ali će u srijedu poslijepodne, javlja Dnevnik.hr, ponovno biti oblačnije s kišom. Puhat će tada, kako prognoziraju, uglavnom umjeren sjeverozapadnjak, uz obalu bura, na sjevernom dijelu na udare i jaka. Sredinom tjedna opet će krenuti jugo…

Eto kako nam je krenula jesen 2019., a kako je započela jesen i kakav početak ovog godišnjeg doba je bio prošle godine opisali smo i sve zabilježili OVDJE. S vremena na vrijeme bavimo se i prognozom vremena.