U Biogradu na Moru dvojica osumnjičeni za više kaznenih djela: iznude u pokušaju, prijetnje, tešku tjelesnu ozljedu, ilegalno posjedovanje oružja…

Objavio MUP, Policijska uprava zadarska, jučer na svojim službenim stranicama da su u Biogradu na Moru dvojica osumnjičeni za više kaznenih djela: iznude u pokušaju, prijetnje, tešku tjelesnu ozljedu, ilegalno posjedovanje oružja i sl. počinjenih u petak, 21. prosinca ove godine. Pa se u spomenutom izvoru dalje navodi…

Policijski službenici Policijske Biograd provode kriminalističko istraživanje nad 48 i 41-godišnjakom, koje se sumnjiči za više kaznenih djela.

Tako se 41-godišnjaka sumnjiči da je u petak uz prijetnje od 48-godišnjaka pokušao iznuditi novac na ime nepostojećeg duga, radi čega su se tu večer oko 23 sata sastali na parkiralištu u ulici Dr. Franje Tuđmana u Biogradu na Moru.

Prema rezultatima istraživanja 48-godišnjaka se sumnjiči da je prilikom susreta ilegalnim pištoljem zaprijetio 41-godišnjaku, udario ga u glavu te u naguravanju ispalio jedno streljivo.

Nad 41-godišnjakom provodi se kriminalističko istraživanje zbog iznude u pokušaju, a nad 48-godišnjakom zbog sumnje u prijetnju, općeopasnu radnju, tešku tjelesnu ozljedu te ilegalno posjedovanje oružja.

Izvor: MUP, Policijska uprava Zadarska

Naslovna fotografija: ilustracija/arhiv