Drama u Biogradu: Autom udario suprugu kad se vraćala iz crkve, a onda je ozlijedio nožem

U Biogradu se u nedjelju u prijepodnevnim satima odvijala prava drama o kojoj su izvijestili gotovo svi mediji u Hrvatskoj. Prenosimo neke od njih.

Muškarac u dobi od 68 godina oko 10 sati automobilom se zaletio niz Osječku ulicu kako bi pregazio svoju bivšu suprugu uz koju su bile susjede, ali i drugi prolaznici. Udario ju je automobilom, a nakon što je ozlijeđenoj ženi jedan muškarac pokušao pomoći, pomahnitali vozač se vratio unatrag te krenuo automobilom na oboje, piše RTL.

Ni tu nije stao, već je, prema za sada još uvijek nepotvrđenim informacijama, na bivšu suprugu nasrnuo i nožem.

Potom je nekoliko muškaraca savladalo napadača do dolaska policije. – navodi HRT.

Kako se neslužbeno doznaje, napad se dogodio kada se nesretna žena u nedjelju prijepodne vraćala iz crkve, a motivi ovog brutalnog napada još nisu otkriveni.

Nesretna žena (67) prevezena je u bolnicu.

Kriminalističko istraživanje još traje, a kako je kazao Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske, muškarac je uhićen dok težina ozljeda žene nije poznata, javlja Jutarnji list.

Oko 10 sati muškarac u Biogradu svoju je suprugu udario automobilom. Ozlijeđena je imala i ranu na grudnom košu koja bi mogla potjecati od hladnog oružja, no to tek treba utvrditi”, kazao je Žodan.

Prema neslužbenim informacijama, iako supružnici žive u istoj kući, nisu bili u dobrim odnosima. – piše Dalmacija danas.

Foto ilustracija / Facebook