Krenuo malonogometni turnir Kup grada Biograda, odigrane prve utakmice

Gradska sportska dvorana u Biogradu na Moru ovih je dana u žiži zbivanja. Naime, u tijeku je malonogometni turnir Kup grada Biograda koji je krenuo u četvrtak, 20. prosinca 2018., a završava se 11. siječnja 2019. godine. Tradicionalno ga, u ovo predblagdansko i blagdansko vrijeme Božića i Nove godine, a povodom skorašnjeg Dana grada Biograda i blagdana sv. Stošije, njegove zaštitinice, organizira u Biogradu na Moru HNK Primorac.

Bogate su i nagrade koje će se dodijeliti po završetku turnira, pa je tako prva nagrada 8 000 kuna, druga 4 000 kuna , a treća 2 000 kuna. Birat će se najbolji igrač, strijelac i vratar, koji će također biti bogato nagrađeni.

Pozivnicu za sudjelovanje na turniru dobili su i prihvatili malonogometni klubovi: Biograd I i II, Benkovac, Drage, Raštane I i II, Pakoštane I i II, Zadar I i II, Polača, Sikovo, Sveti Petar, Sveti Filip i Jakov, Tinj i Vrana.

Na samom otvorenju turnira u četvrtak, 20. prosinca 2018. godine, dvorana je bila izvrsno popunjena. Sastale su se dvije odlične momčadi, bio je to derbi večeri između susjeda Tinja i Sikova. Sikovo je odlično odigralo, zasluženo je postiglo četiri zgoditka i veliku pobjedu.

U drugoj malonogometnoj utakmici između Zadra i Svetog Filip i Jakova odigralo se bez pogodaka, iako su jedni i drugi imali brojnih prigoda. Zakazali su strijelci, a istakli se vratari.

BIOGRAD – gradska sportska dvorana. Gledatelja 200. Suci: Josip Katuša i Josip Viduka.

TINJ – SIKOVO 3:4

TINJ: T. Jurjević, M. Jurjević, Čačić, H. jurjević 1, Orlović, S. Bašić, Erlić, J. Bašić 1, A. Erlić, Kamber, Škugor, Čirjak. Voditelj: Ian Erlić.

SIKOVO: Demo, Vulić 2, Serdarević, Jakovljević, Zrilić, Rončević 2, Milin. Voditelji: Ante Šarić i Ivan Vulić.

ZADAR II – SVETI FILIP I JAKOV 0:0

ZADAR II: Pinčić, Čule, Anić, Zanki, F. Anić, Šušić, Bašić, Genda, Kapitanović. Voditelj: Dino Kevrić.

SVETI FILIP I JAKOV: Sušić, Blažević, Šarić, Mikas, batur, Jurica, L. Batur, Vodopija, Milat, Eškinja. Voditelji Krešo Mikas i Vedran Eškinja.

Raspored svih ostalih utakmica provjerite i pratite prema priloženoj fotografiji:

Fotografija: Arhiv/ilustracija