Sretan Božić želi vam “Biograjski”!

Dragi i poštovani posjetitelji naše stranice i čitatelji,

još jedna godina bliži se svome kraju, a time se osvrćemo na sve ono što smo u njoj napravili. Blagdan Božića prilika je za to.

Prije svega, od srca vam hvala što ste cijelo vrijeme uz nas. Naša stranica svakoga dana uvijek je posjećena i do danas dosegla brojkom 378 778 pregleda, što je impresivna brojka za naš mali medij. U našim grupama:  „Biograjki blog – teme, ideje, prijedlozi…“  959 je članova, u drugoj „Trn u oku …Biograd na Moru“ jest oko 1 600 je članova. Facebook stranicu “Biograjski.com” prati oko 1 700 pratitelja. A tu je i naš novi Instagram profil...

I ako smo ikada pomislili da prestanemo pisati i objavljivati, ako smo tražili smisao u svemu tome, vi ste od samih početaka ustrajavali i natjerali nas da nastavimo. Upravo zbog vas smo ustrajali. Od srca vam hvala što nas čitate i pratite, prilika je ovo da vam zahvalimo na interesu. Zahvaljujemo i svim našim suradnicima i prijateljima.

Božić je pravo vrijeme zahvalnosti i darivanja. Vi nas darivate svojom podrškom i častite suradnjom, a mi se zauzvrat trudimo biti još bolji i ažurniji. U tom smislu zahvaljujemo i našim kritičarima.

Pozivamo sve vas da zajedno u dobrom i prijateljskom raspoloženju provedemo blagdane uz naše nove javne, svima dostupne, objave i iduću, 2024. godinu. Od srca vam želimo sretan i radostan Božić, zdravlja, mira i ljubavi te najveseliju i najuspješniju Novu 2024. godinu, mir i svako dobro! Sretan Božić od srca i u srcima neka vam ostane!

Vaš “Biograjski” <3