VIDEO: Poslušajte pjesmu „Kad bi moglo“ Marije Stipković iz Biograda na Moru, sada uglazbljenu; U spotu glumi autorica..

Upravo je na YouTube-u objavljen spot uz pjesmu „Kad bi moglo“, koji je rađen tijekom listopada 2021. godine. Tekst za pjesmu koju pjeva Mario Marić napisala je Marija Stipković iz Biograda na Moru. Autor glazbe je Nikša Krpetić, dok aranžman i produkciju potpisuje Tomislav Pehar. Tu su i mix i master Saša Miočić, a za režiju i video spot koji ćete ovdje kasnije vidjeti zaslužni su Damir Matešić i Davor Strenja.

Marija Stipković rođena je u Sisku, jedno vrijeme živjela je u Zagrebu, gdje je završila srednju školu i otpočela raditi u struci, no danas sa suprugom i djecom stanuje u Biogradu na Moru.

Pisati je počela 2005. godine i do danas je napisala više od 900 pjesama. Objavljivala je u časopisu Hrvatskog prirodoslovnog društva Priroda pjesme o prirodi i moru, a domoljubne u časopisu Hrvatski vojnik.

Svoju prvu zbirku „Vrime“ objavila je 2013. godine u vlastitoj nakladi u 100 primjeraka. Ukupno 89 pjesama je u zbirci, napisane su slobodnim stilom, dijelom na čakavici, dijelom na hrvatskom književnom jeziku.

Pjesma „Kad bi moglo“ jedna je od 89 pjesama objavljenih u zbirci „Vrime“ Marije Stipković i upravo je, kao što smo već rekli, uglazbljena. Ona sama u tome spotu glumi, također i njene preslatke Luce i Nina. Pogledajte video, poslušajte pjesmu, što bi se reklo po domaću – i sherajte: