Petra Šarić iz Biograda na Moru ponijela titulu mjeseca „Miss personality“ na Online Live TV Croatia

Online Live TV Croatia je televizijski kanal čiji se program sastoji od emisija, koncerata i priloga uživo. Što znači da nema prethodnog snimanja emisija, naknadne obrade slike, tona, niti uljepšavanja. Sve što gledatelji Online Live TV Croatia vide na ekranu odvija se u realnom vremenu, čime program dobiva na neposrednosti, emotivnosti, autentičnosti…

Na Online Live TV Croatia u tijeku je izbor „Online Miss Croatia“ u kojem svoju predstavnicu ima i  grad Biograd na Moru.

Petra Šarić (24) iz Biograda na Moru u drugi krug natjecanja ušla je u ožujku zahvaljujući visokom drugom mjestu koje je osvojila u prvom krugu, kada je tema bila karizma. Naravno, plasirala se u drugi krug zahvaljujući karizmi i glasovima podrške od ukupno 411 glasa. U drugom krugu važna je  osobnost natjecateljica.

U subotu, 10. travnja 2021. godine, na Online Live TV Croatia prikazala se prva emisija showa. Od 15:45 minute videa gledatelji su mogli vidjeti Petru Šarić i kadrove snimljene u Biogradu na Moru, tako da je natjecateljica pridonijela i promociji svoga grada.

Cijelu emisiju pogledajte na Facebook stranici Online Live TV Croatia:

Odmah na kraju emisije uslijedilo je glasovanje za favoritkinje showa.

Prema anketi Facebook grupe Online Miss Croatia, u kojoj je svaki glas transparentan i lako provjerljiv, Petra Šarić je svojom snažnom osobnošću uvjerljivo pobijedila ostale kandidatkinje. Ovom pobjedom je natjecateljica utkala jedan dragulj u virtualnoj kruni koji može odigrati presudnu ulogu u superfinalu showa koji će se održati u kolovozu ove godine.

Moramo napomenuti da je Petra Šarić u svojoj kategoriji jedina kandidatkinja iz Zadarske županije, budući da je Paula Dušević iz Zadra zbog razloga privatne naravi odustala iz daljnjeg natjecanja.

U svibnju kreće treći krug natjecanja i budući da je ono koncipirano tako da uspjeh natjecateljica ovisi o podršci i broju lajkova glasačke mašinerije na Facebooku, pozivamo naše čitateljice i čitatelje da i dalje prate ovo natjecanje i svojim lajkovima podrže Petru Šarić. Biograd na Moru je relativno mali grad, ali ima veliko navijačko srce, što se pokazalo u drugom krugu showa.

Live emisije Online Live TV Croatia možete pratiti na Facebook stranici, najave i „behind the scenes“ možete pratiti na Instagram profilu, snimke emisija koje ste propustili možete gledati na YouTube kanalu, a ako ste glazbenik, umjetnik, zabavljač ili se bavite bilo kojom uslugom povezanom s glazbom, ugostiteljstvom ili organizacijom događaja možete se besplatno registrirati i pratiti ih na glazbenoj platformi Partyaner.