Stipe Ivanović Cipre za Online Live TV Croatia – razgovor sa Servantesom

Legendarnog Stipu Ivanović, Cipru, ne treba posebno predstavljati. Dovoljno je reći da je iskusni ugostitelj, dugogodišnji turistički radnik, kalafat, nadasve zaljubljenik u Dalmaciju. U ljetnim mjesecima svakodnevno i svim posebnim prigodama svojim brodom „Stella Maris“ povezuje Biograd na Moru i Tkon.

Tako je, odmah po završetku turističke sezone, od samog početka našega rada, odlučio Cipre Biograjski.com počastiti i oplemeniti svojom autentičnom dalmatinskom besidom i aktualnom tematikom. Suradnja se nastavila do dana današnjeg.

Nela Pamuković iz Biograda na Moru na Online Live TV Croatia ima svoju emisiju tipa Cabaret koja ide uživo nedjeljama od 19 sati. Nismo sigurni da je naš blog o Biogradu na Moru u njem ikada spomenula, ali jesmo da je našega Cipru, koji je dio našega tima.

Online Live TV Croatia je televizijski kanal čiji se program sastoji isključivo od emisija, koncerata i priloga UŽIVO. Dakle, nema ondje prethodnog snimanja emisija, naknadne obrade slike i tona, niti uljepšavanja. Sve što gledatelji vide na ekranu odvija se u realnom vremenu, čime program dobiva na neposrednosti, emotivnosti i autentičnosti.

Nedavno je Servantesa u svom Cabaretu na Online Live TV Croatia ugostila našega Stipu Ivanovića Cipru. Pogledajte kako je to izgledalo u priloženom/im videu/ima, od najave do realizacije: