Časopis „Dijete, vrtić, obitelj“ s temom broja „Kad vrtić ne radi“ dostupan online

Pučko otvoreno učilište Korak po Korak izdaje časopis „Dijete, vrtić, obitelj“. Časopis je namijenjen prvenstveno odgajateljima i stručnim suradnicima, ali i roditeljima, ravnateljima vrtića i studentima predškolskog odgoja i obrazovanja.

Kontinuirano izlazi od 1995. godine i predstavlja izuzetno koristan doprinos predškolskom odgoju i obrazovanju.

Časopis upoznaje čitatelje s brojnim novim inicijativama i pegagoškim koncepcijama koje se primjenjuju u Hrvatskoj i u svijetu. Također donosi niz praktičnih radova i iskustava iz naše predškolske prakse.

Pridržavajući se preporuka o fizičkoj distanci, spremno su i brzo iz Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak odgovorili na nove izazove i na nove uvjete rada, tako da su posebno izdanje časopisa od 16. travnja ove godine učinili dostupnim svima.

Dakle, posebno izdanje časopisa „Dijete, vrtić, obitelj“ s temom broja „Kad vrtić ne radi (Kako pružiti podršku roditeljima i djeci u uvjetima fizičke distance)“ možemo pročitati i online!

Bojana Gotlin, urednica časopisa, i Helena Burić, član uredništva, uz ostale vrijedne autorice koje su sudjelovale u realizaciji ideje o posebnom izdanju časopisa nesebično su nam poklonile ovo korisno štivo.

Možete ga pronaći na link poveznici:

DIJETE, VRTIĆ, OBITELJ: KAD VRTIĆ NE RADI