„Zauvik dio nas“; Torcida Pakoštane oprostila se od svog preminulog člana veličanstvenom bakljadom i prigodnim transparentom

Tužna i teško prihvatljiva vijest stigla je do nas prije tjedan dana iz Pakoštana kada je u prometnoj nesreći  u noći s Uskrsa na Uskrsni ponedjeljak smrtno stradao 22-godišnji mladić Jakov Čudina iz Pakoštana.

„Noćas, oko 1.00 sat na cesti D-8, između Crvene Luke i Pakoštana došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala”, u ponedjeljak, 13. travnja 2020., javili su iz PU zadarske.

„Do prometne nesreće je došlo na način da je 22-godišnjak upravljao motociklom Gilera Runner zadarskih registarskih oznaka i kretao se iz pravca Biograda u pravcu Pakoštana. Ulaskom u desni zavoj vozač je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom, sletio izvan kolnika te udario u metalni stup reklamnog panoa. Od zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja. Policijski službenici su suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom izvršili očevid“, priopćila je tada PU zadarska.

Mladić je bio navijač Hajduka i član Torcide Pakoštane koji su mu ovih dana uputili posljednje zbogom veličanstvenom bakljadom duž pakoške rive koja je u noći na trenutak osvijetlila cijelo mjesto.

Ispred župne crkve Uzašašća Gospodina u središtu Pakoštana razvili su i transparent s porukom: „Zauvik dio nas“.

Video s naslovom “Plamen sjećanja na te će vječno sjati” objavili su u utorak, 21. travnja 2020. na svojoj Facebook stranici.

Može se ovaj video njihovog dirljivog i ujedno veličanstvenog oproštaja s preminulim članom pogledati u poveznici OVDJE.