Primorcu iz Trogira stigle isprike za blatom uneređene prostorije kluba

Predsjednik Nogometnog kluba Trogir 1912, Mario Juranović, ispričao se biogradskom klubu, Hrvatskom nogometnom klubu Primorcu , te se ponudio da njegov klub plati Primorcu nastalu štetu.

„Saznavši za ovaj nered u Biogradu odmah sam nazvao ljude iz NK Primorca te se ispričao ispred kluba i grada Trogira koji su danas ovi momci i treneri nedostojno prezentirali! Ljudima iz NK Primorca sam predložio da saniraju nastalu štetu te ispostave račun koji će NK Trogir 1912 podmirit. Još jednom jedna Velika isprika i športski pozdrav NK Primorac! Predsjednik NK Trogir Mario Juranović“, stoji u komentaru ispod fotografije nereda, koju je objavila Facebook stranica 3. HNL jug.

Podsjećamo, kadeti Trogira 1912 na gostovanju u Biogradu na Moru, u subotu nakon utakmice protiv domaćeg Primorca u 2. NL Središta Split – kadeti, uneredili su blatom prostorije kluba. Dok se blato u prostorijama kluba, ono po podu donekle i moglo razumjeti zbog vremenskih uvjeta, iako i za to postoji  rješenje (da ga ne bude u tolikoj količini), teško je shvatiti i prihvatiti blato po bočnim zidovima i ono na plafonu. Videozapisom je dokumentiran izgled svlačionice nakon gostiju iz Trogira. Pogledati ga možete u linku OVDJE!