Jedna domaća pjevačica ljetovala je proteklo ljeto u Biogradu na Moru

Zsa Zsa, pjevačica za koju su do prije godinu dana rijetki čuli, danas je vlasnica najemitiranije domaće pjesme u prošloj, 2017. godini, koju ste zacijelo do sada svi čuli (“Sve u meni se budi”) i ljetovala je proteklo ljeto u Biogradu na Moru!

“U Biogradu na Moru imam apartmane tako da svaki slobodan trenutak bježim tamo.”, izjavila je Zsa Zsa.

Lijepa glazbenica impresivnog glasa, Jelena Žnidarić, poznatija pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, još nije osvojila Porin, ali definitivno sve više osvaja hrvatsku scenu svojim singlovima kojima se uvlači u uši svojih obožavatelja.

Iako je imala zaposleno ljeto s koncertima diljem obale i pjevala je npr. na prestižnom ELFS eventu na Hvaru, Zsa Zsa je svaki slobodni trenutak provodila u Biogradu na Moru sa svojim dečkom Antoniom. Tako je na svom Instagram profilu Zsa Zsa cijelu proteklu sezonu objavljivala atraktivne fotografije iz Biograda na Moru i okolice. A iz mora njih izdvajamo tek jednu na kojoj je sklopila ruke u znak ljubavi prema svojoj omiljenoj destinaciji za odmor, snimljenoj na plaži Soline u suton.

Plaža Soline: Zsa Zsa na Instagramu objavljuje fotografije iz Biograda (Foto: Instagram screenshot)

“U Biogradu na Moru imam apartmane tako da svaki slobodan trenutak bježim tamo. Ali nisam čak ni u gradu nego sjednem na gliser i odem daleko od punih plaža, gužve i civilizacije. Odem na neki od malih otočića, gdje nema buke, partija ni tuđih pogleda, samo zrikavci, zvijezde, dečko i ja’, pojasnila je za story.hr Zsa Zsa.

Zsa Zsa i Vanna snimile su duet “Tragom tvojih tragova“.

S Kedžom je Zsa Zsa snimila pobjednički duet Zagrebačkog festivala i najemitiraniju domaću pjesme u 2017. godini.

Prije dva mjeseca predstavila je Zsa Zsa baladu “Pruži mi ruku“.