AUDIO: Tomislav Bralić i klapa Intrade imaju novu pjesmu; Zaustavite vrijeme i poslušajte je ovdje!

Tomislav Bralić i klapa Intrade upravo predstavljaju svojoj vjernoj publici novu pjesmu za koju kažu da je nasljednica „Škrinje ljubavi“. Pjesma se zove „Ferma bi vrime“ i autorsko djelo je Joke Bogavčića i Vilme Neškovčin. Dugo su je čuvali, a ovo vrijeme im se učinilo kao odličan trenutak za nju.

„Pjesma „Ferma bi vrime“ je već dugo vremena kod mene, konačno je došlo i njeno vrime. Mislim da je dosta reći da su ovu pjesmu napisali Joke Bogavčić i Vilma Neškovčin koji su do sad napisali za klapu Intrade „Ribar sam star“ i „Škrinja ljubavi“. Mogu vam sa sigurnošću reći da će pjesma „Ferma bi vrime“ biti njihova nasljednica. Zahvalio bih Tomislavu Mrduljašu na izvanrednom aranžmanu i produkciji te slobodno mogu s ovom pjesmom najaviti naš novi album koji bi trebao izaći krajem ljeta. Svima želim na kratko da zaustave vrime i poslušaju našu najnoviju pjesmu „Ferma bi vrime“, rekao je Tomislav Bralić.

U veljači je ova klapa na čelu s Bralićem publici predstavila svoj novi live album „Arena Pula“ koji sadrži dva CD-a i gratis DVD, koji se od izlaska nalazi na službenoj listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Album sadrži i posljednje pjesme koje do sada nisu objavljene niti na jednom njihovom dosada objavljenom albumu.

U narednom periodu klapu čekaju brojni zakazani nastupi, a planiraju objaviti i novi studijski album koji njihova publika željno iščekuje. Za kraj godine planiraju odraditi velike koncerte, no o detaljima mudro šute.

Novom pjesmom „Ferma bi vrime“ zacijelo nastavljaju niz odličnih ultima hitova u Hrvatskoj i inozemstvu. Dovoljno je spomenuti samo neke, poput „Zalutali pogled“, „Ne mogu te prestat ljubit“„Lipe oči“, „Samo za tebe“, „Zašto uvik pivan“„Croatio, iz duše te ljubim“„Škrinja ljubavi“, „Zora bila“ …Nastavi niz.

Zaustavite vrijeme i poslušajte njihovu najnoviju pjesmu, kako kaže Bralić. Pjesmu možete preslušati ovdje: