Ljetno kino u Biogradu na Moru ove godine bez filmova?!

Ljetno kino u Biogradu na Moru bilo je nekada neizostavan dio kulturne ponude grada Biograda na Moru i ono je, uz velike Dubrovnik i Opatiju, malo uistinu dugu tradiciju postojanja.

Do pandemijskih godina Ljetno kino u Biogradu na Moru otvaralo bi svoja vrata i na ljetnoj pozornici pod vedrim nebom imali smo prigodu tri puna mjeseca pogledati odabrane filmske naslove: filmske hitove, obiteljske, komedije, animirane, akcijske, trilere… S posebnim  naglaskom na „filmske“.

Objavljen je „Kalendar događanja“ u Biogradu na Moru tijekom mjeseca srpnja 2022. godine i vidimo da ima događanja, ali nakon rekonstrukcije od nekoliko milijuna kuna nema u Ljetnom kinu najavljenih i onih „filmskih“ događanja.

Ljetno kino u mjesecu srpnju ove godine poslužit će za koncerte, kazališne predstave, stand-up komedije…, također i za filmski program. Najave za filmski program pratite na Facebook stranici Ljetnog kina Biograd na Moru.

Osim toga, a vidimo i po najavama, primjerice za jednu stand-up komediju, onu prvu u nizu na kalendaru, izdvojit ćete 50 kuna po osobi (plus naknada od 5 kuna kupujete li ulaznicu online u pretprodaji preko platforme entrio.hr.

Prijašnjih godina na Narodnom trgu ilitiga Trgu Brce gostovale bi razne stand-up komedije i kazališne predstave, pa i koncerti, što možete pronaći u arhivi novosti na mrežnim stranicama Grada Biograda na Moru, a sva su ta događanja za nas i naše goste bila potpuno besplatna.

Sredinom ’60-ih godina prošlog stoljeća u Biogradu na Moru gledali smo filmove samo ljeti. Sad isto samo ljeti.

Uostalom sva događanja osim “filmskih” pogledajte u programu Turističke zajednice Grada Biograda na Moru: