Sretan Uskrs!

Drage čitateljice i čitatelji,

U svojoj naravi Uskrs je blagdan koji nam donosi radost i optimizam, a slaveći ga pronosimo vjeru i nadu u bolje sutra. Smisao je uskrsnog slavlja život koji je pobijedio smrt, svjetlo koje je razbilo tamu, dobro koje je uništilo zlo…

Svojom žrtvom za sve ljude na Krist nam je poručio upravo to. On koji je pobijedio smrt neka ulije vjeru i nadu u uskrsnuće svakoga od nas i put u život vječni.

Svim svojim bićem stremeći u vjeri k tome da je istina jača od svake laži i zakulisnih igara, često puta nailazimo na brojne prepreke koje u proteklo vrijeme uspješno svladavamo.

I unatoč svim poteškoćama, s nadom u bolju budućnost, u prigodi smo zaželjeti vam danas da podijelite danas svu radost Uskrsa, blagdana nade, svjetlosti i novog života sa svojim najmilijima.

Neka nam svima milosrdni uskrsli Isus ispuni srca samim sobom i darovima isprepletenim dobrotom, ljubavlju, radošću, mirom i nadom.

Vama i vašim obiteljima želimo sve najbolje za uskrsne blagdane te da ih provedete u miru, ljubavi, radosti i zajedništvu!

Sretan i blagoslovljen Uskrs želimo vam mi,

ekipa Biograjski