Slatka blagdanska čestitka učenika 3. d razreda Srednje škole Biograd na Moru nastavnicima

Prošle nedjelje zakoračili smo u adventsko doba, a potom je jedna topla blagdanska priča objavljena na mrežnim stranicama Srednje škole Biograd na Moru.

Naime,  ondje su učenice i učenici 3. d razreda smjera kuhar i konobar u četvrtak, 3. prosinca 2020. godine, odlučili lijepom gestom iznenaditi svoje nastavnike i nastavnike čitave škole.

Sa svojim  profesorima, Petrom Jureško i Marinom Banovićem, ispekli su tradicionalne suhe blagdanske keksiće. Slastice su prigodno upakirali  u odgovarajuću ambalažu, s ukrasnom vrpcom ukrasili i označili porukom s dobrim željama. Sve paketiće poslagali su oko adventskog vjenčića, gdje je svakog od nastavnika škole dočekala prigodna blagdanska čestitka.

Ugodno iznenađeni nastavnici od srca su zahvalili dragim učenicima i njihovim mentorima na ovom predivnom i doslovno ukusnom blagdanskom iznenađenju.

I nas je ova blagdanska priča ganula, pa smo joj odlučili posvetiti posebnu pozornost.

Priča je živi dokaz da unatoč epidemiji u kojoj se nalazimo blagdanski duh nije ugašen, osobito onaj pravi duh nadolazećeg Božića gdje su mali znak pažnje i ljubav prema najbližima možda najvrjedniji poklon.

Izvor: Srednja škola Biograd na Moru

Fotografije: Srednja škola Biograd na Moru