Fina je poslala ispriku što im zaposlenica nije bila fina

Sigurno vas zanima što je bilo poslije nemilog događaja u poslovnici Fine, gdje zaposlenica nije bila fina, o čemu smo pisali OVDJE. To je događaj koji bismo najradije zaboravili. Budući da je ljudski opraštati, prihvatili bismo njihovu ispriku. No ostajemo pri stavu da je Fina dužna svojoj zaposlenici pružiti svu potrebnu pomoć, jer je očito da je žena pregorjela na poslu. Nikakav otkaz tu ne dolazi u obzir! Svatko je u ovome gradu zaslužio priliku živjeti i normalno raditi.

Iz  Fine su nas, naime, obavijestili da su 19. listopada 2020. godine nakon zaprimanja naše pritužbe na neprofesionalno ponašanje radnice poslovnice Biograd na Moru na adresi Put Solina 8, odmah pristupili provjeri naših navoda.

S voditeljicom i radnicom poslovnice su obavljeni razgovori te su upoznate s našom pritužbom i upozorene na važnost pridržavanja propisa, uputa i Kodeksa ponašanja u Fini.

S obzirom na to da se radi o ponašanju radnice za koje nema opravdanja i kojima je prekršen Kodeks ponašanja zaposlenika Fine izvijestili su nas da se poduzimaju odgovarajuće aktivnosti prema navedenoj radnici kako bi se spriječilo daljnje nedopustivo ponašanje prema klijentima.

Duboko su se ispričali na neugodnostima koje su nam zbog navedenog prouzročene i izrazili su žaljenje zbog našeg nezadovoljstva i uznemirenosti uzrokovane ponašanjem njihove radnice u Poslovnici Biograd na moru.

Žele naglasiti kako im je izuzetno važno da se njihovi radnici, u komunikaciji s korisnicima, ponašaju profesionalno, korektno i ljubazno odnosno da prilikom rješavanja svakodnevnih izazova na radnom mjestu odnos s klijentima treba biti susretljiv i srdačan te usmjeren na očuvanje ugleda tvrtke u kojoj rade.

U cilju podizanja kvalitete pružanja usluga klijentima, napisali su, Fina konstantno provodi edukaciju svojih radnika, kako bi neugodnosti sveli na najmanju moguću mjeru. Iz tog razloga svaka kritika i pohvala njihovih cijenjenih korisnika više im je nego dobrodošla. Pozitivan stav prema zahtjevima i upitima korisnika, kao i razvijanje interaktivnog pristupa u komunikaciji s korisnicima, neki su od strateških Fininih smjernica.

Svjesni su da profesionalizam i pozitivan pristup prema zahtjevima korisnika izravno utječu na cjelokupan ugled njihovih radnika, kao i cijele Fine koja, iako je u državnom vlasništvu, posluje isključivo na tržišnom principu.

Napominju kako navedeni slučaj  smatraju izuzetkom a ne pravilom u svakodnevnom poslovanju s njihovim korisnicima te se zahvaljuju na našem e-mailu.

Još jednom se ispričavaju zbog postupanja radnice Poslovnice Biograd na moru i iskreno se nadaju  da ćemo unatoč ovom iznimnom događaju i nadalje ostati njihov klijent.

Pozivaju nas da sve eventualne primjedbe i prijedloge za poboljšanje njihovih usluga slobodno uputimo radniku na šalteru, voditelju pripadajuće poslovnice, putem e-pošte na adresu info@fina.hr ili na info telefon 0800 0080.

E, pa draga Fina, prihvaćamo vaše isprike u nadi da se incidenti takve vrste, koje su, uzgred rečeno, s našeg skromnog bloga Biograjski.com prenijeli neki vodeći mediji na nacionalnoj razini, više u budućnosti neće događati.