Dragi naši čitatelji, želimo vam sretan Uskrs!

Premda smo Uskrs ove godine dočekali drukčije no ikad prije, dočekali smo ovo slavlje u krugu obitelji i kao i uvijek – sa zbiljskim željama prvenstveno u molitvama za zdravlje naših najbližih, ali prijatelja, poznanika, svih znanih i neznanih ljudi. Zdravlje je najvažnije.

Puni nade, zajedništva i vjere u uspješno svladavanje pandemije COVID-a 19, na današnji veliki dan želimo što prije vratiti se uobičajenoj svakodnevici, uobičajenim dnevnim trenutcima koje ćemo ubuduće znati više cijeniti.

Život je pobijedio smrt, svjetlo je razbilo tamu, dobro je uništilo zlo… U svojoj biti Uskrs i jeste blagdan nade, zajedništva i radosti.

Želimo da što prije naše crkve i svetišta budu otvorena puku, da što prije krene s radom naš vrtić, naše škole, muzej i knjižnica, da otvori ljetno kino (i zimsko), da prorade mali obrti, kafići, slastičarne, restorani, hoteli i drugi iznajmljivači i svi oni koji danas ne rade, da u srcu sezone i inače oživi naša riva, šetnica i plaže, naši parkovi.

Želimo da nam se što prije vrati naš normalan svakodnevni život, da se što prije sretnemo na poslu i uživamo u svim onim uobičajenim sitnicama koje nas posebno raduju.

Svim Biograjkama, Biogradcima i onima koji se tako osjećaju, a posebno starima i nemoćima, ali i našim najmlađima, svim našim čitateljima iz Hrvatske i inozemstva, sadašnjim i budućima, želimo sretan i blagoslovljen Uskrs! Ostanite nam svi zdravi!

Vaš Biograjski.com tim