Ona je iz Biograda na Moru i pobjedila je na svom prvom nastupu u boksu državnu prvakinju!

Boxing Klub Bandits Zadar ima prvu žensku članicu i ona je ujedno i prva  ženska boksačica članica kluba i ona je iz Biograda na Moru – prva koja sudjeluje na natjecanjima u boksu.

Imenovani klub je ove subote bio u akciji i s ponosom predstavio čak četvero predstavnika u borbama u Hrvatskoj ligi. U mlađim seniorima uz muške kolege, Antonija Mazića u kategoriji do 60 kg, Ivana Buškulića u kategoriji do 64 kg i Vitu Stanina u kategoriji do 91 kg, Lucija Atlija je jedina cura i nastupila je u kategoriji do 66 kg.

U zanimljivom danu natjecanja prvi put je za klub boksala jedna cura, mogli bismo kazati i prva cura iz Biograda na Moru koja se bavi tom sportom. Njena prva borba u karijeri i odmah seniorski nastup, a kako je završilo? Pobjedom, naravno, u korist naše Biograjke. Borba je završila prekidom u drugoj rundi protiv, ni manje ni više, državne prvakinje u boksu!

Lucija Atlija svaki dan putuje 70 kilometara radi boksa, marljivo odrađuje treninge i nastupa. Danas joj se isplatilo ulaganje u sebe, sva muka i trud, ona je naša prava šampionka.

Čestitamo Luciji i njenim ponosnim roditeljima, Nikolini i Mladenu!