Kup Grada Biograda u sportskom ribolovu 2019.

Pred sam Uskrs u Biogradu na Moru održano je jedno prigodno natjecanje: tradicionalni Kup Grada Biograda na Moru u sportskom ribolovu.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 54 natjecatelja iz 6 klubova: ŠRD Zubatac iz Zadra, ŠRD Vir, ŠRD Sipa iz Benkovca, ŠRD Škrpina iz Banja, ŠRD Tribunj, te domaćin ujedno i organizator natjecanja ŠRU Podlanica koja je nastupila s ukupno 14 natjecatelja.

Natjecalo se u tri dobne kategorije, a najbolje rezultate ispred Podlanice ostvarili su bratići ujedno i reprezentativci Hrvatske Domagoj i Ivan Pribilović osvojivši 1. i 2. mjesto u kategoriji U16 u konkurenciji 26 natjecatelja, s tim da je Ivan u navedenoj kategoriji ostvario i najveći pojedinačni ulov ulovivši Ovčicu težine 235 grama.

Dodajmo još da je u ovoj kategoriji dobar rezultat ostvario i Duje Jurić osvojivši 5. mjesto među četiri godine starijim natjecateljima od njega.

I u kategoriji U 12 među 21 natjecateljem, uspješni su bili članovi Podlanice budući su 1. i 2. mjesto osvojili braća Niko Bepo Juričin, dok je 4. mjesto osvojio još jedan član Podlanice Damjan Nemet. Osim što je osvojio 1. mjesto, Niko je imao i najveći pojedinačni ulovljeni primjerak.

U kategoriji U 21 među 7 natjecatelja, naš najbolji predstavnik bio je Krešimir Panđa s najvećim pojedinačnim ulovom i osvojenim 5. mjestom. Kažimo još da je najmlađi sudionik navedenog natjecanja također bio član Podlanice Marko Krpeta.

ŠRU Podlanica na čelu s njezinim predsjednikom Mirkom Rudićem se još jednom pokazala odličnim organizatorom natjecanja koje je proteklo u najboljem redu, te se ovim putem zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji istoga.