Majka Irma iz Biograda na Moru rodila prvu bebu na području Bjelovarsko-bilogorske županije rođenu u 2019. godini, malenog Nea, čestitala joj i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Prva beba rođena na području Bjelovarsko-bilogorske županije u 2019. godini je maleni Neo, težak 3.55 kilograma i dug 52 centimetra. Došao je na svijet oko tri sata u noći u rodilištu Opće bolnice Bjelovar. Neo je drugo dijete majke Irme Unušić i oca Antoni Vujnovića.

„Neo je rođen na carski rez. Jednostavno nismo mogli poželjeti bolji novogodišnji poklon. Ime Neo znači nov, a na nekom afričkom jeziku znači poklon. Kada stignemo doma, ondje će ga dočekati malena sestrica Gea.“ – kazala je majka Irma za Regionalni portal Bjelovar.live.

Novorođene bebe su u pratnji ravnatelja bolnice Alia Alloucha tradicionalno obišli predstavnici Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije. Ujedno je ravnatelj bolnice sretnoj majci Irmi prenio čestitke i proslijedio poklon iz Ureda predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Od srca čestitamo sretnoj majci Irmi Unušić, koja je rodom iz Biograda na Moru, dakako i sretnom ocu na prinovi u obitelji, a posebno baki i djedu Steli i Ediju Unušić, te prabaki i pradjedu Mirjani i Andriji Zorić, koji  su sretnu vijest o novom članu obitelji u svom Biogradu na Moru podijelili danas putem društvenih mreža, kao i cijeloj obitelji.

Unušići i Zorići su u Biogradu na Moru u Novu 2019. godinu tako uplovili na najljepši mogući način, jer veće sreće i veselja od ovoga nema. Malenom Neu, prvoj bebi Bjelovarsko-bilogorske županije i našoj biogradskoj, želimo puno zdravlja i sreće.

Izvor: Bjelovar.live.

Fotografija: Screenshot