Doček Nove godine u Biogradu na Moru uz Buđenje, Davora Gopca i Psihomodo Pop

Doček Nove godine na otvorenom uz poznate i popularne pjevače (i klape, i grupe) Grad Biograd i biogradska Turistička zajednica organiziraju treću godinu zaredom. Nakon što su za prošlogodišnji doček nastupili Zabranjeno pušenje i klapa Kampanel, a pretprošle Željko Bebek, ove godine će nas na Trgu hrvatskih velikana: u parku ispod kolodvora, zabavljati Davor Gobac i njegov Psihomodo Pop i grupa Buđenje, ne nužno tim redoslijedom.

Glazbeni program započet će posljednje noći stare godine u 22:30 sati svirkom Buđenja, a mikrofon će iza ponoći od njih preuzeti Davor Gobac, jedan od najpoznatijih i najorginalnijih hrvatskih zabavljača, koji će nas sa svojom grupom uvesti u novi početak nove godine. Na štandovima uokolo parka nudit će se jelo i piće, kako je i red u najdužoj i najveselijoj noći.

Organizatori nas pozivaju da izađemo iz svojih toplih domova i zajedno, u prijateljskom i veselom raspoloženju, dočekamo ulazak u novu 2019. godinu i zabavljamo se do ranih jutarnjih sati. A tu je i VIDEO najava.

I dok čekamo sve te zabavne trenutke, prisjetimo se prethodnih novogodišnjih dočeka u Biogradu na Moru koji su privukli više tisuća posjetitelja.