Pogledajte kako koje trgovine rade ili ne rade za blagdane (od Badnjaka do sv. Stjepana)

Trgovački lanac Konzum još ranije je najavio kako njihove trgovine neće raditi na Božić, kao ni na blagdan svetog Stjepana, dok će za Badnjak raditi skraćeno. Na Badnjak, 24. prosinca, Super Konzumi će raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće. Konzumove trgovine neće raditi na Božić, 25. prosinca, ni na blagdan sv. Stjepana, 26. prosinca.

Trgovački lanac Lidl također će na Badnjak raditi skraćeno i to do 14 sati, dok će trgovine ovog lanca na Badnjak i sv. Stjepana biti zatvorene.

Plodine na Badnjak rade do 18 sati, na Božić neće raditi, dok će na sv. Stjepana raditi po nedjeljnom radnom vremenu odnosno do 20 ili 22 sata.

Trgovački lanac Kaufland je najavio da njegove trgovine neće raditi na Božić i Svetog Stjepana, dok će na Badnjak također raditi skraćeno. Iz Kauflanda ističu kako će svoje poslovnice treću godinu zaredom zatvoriti na sv. Stjepana, 26. prosinca, a neće raditi ni na Božić, 25. prosinca. Na Badnjak će većina poslovnica Kauflanda raditi najduže do 16 sati, a na Staru godinu 31. prosinca će većina poslovnica raditi najdulje do 18 sati.

Interspar će za Badnjak će raditi skraćeno, nijedna trgovina neće raditi na Božić, a 26. prosinca neke će raditi skraćeno.

Tommy će na Badnjak raditi do 17 sati, dok na Božić i sv. Stjepana neće raditi.