Osvanuo oglas za Galešnjak, „otok ljubavi“; cijena – 10 milijuna eura

NA INDEX OGLASIMA osvanuo je oglas za prodaju dijela otoka Galešnjaka, poznatog i kao “otok ljubavi”. Cijena je 10 milijuna eura (ili kako bismo nekad rekli, oko 75 milijuna kuna).

“Otok u obliku srca koji ima cca 142.000 m2 od kojih je na prodaju dio s nešto više od 30.000 m2 koji je u jednom komadu i rasprostranjuje se na više od 500 metara obale! S ovom nekretninom možete napraviti stvarno nešto jedinstveno, pogotovo kad su vam stalno parkirani gosti s jahtama poput Beyonce i Jay Z-ja (Beyonce je čak jednom prilikom slavila svoj rođendan tu), Jeffa Bezosa, Michaela Jordana itd.”, stoji u oglasu.

Kao jedna od opcija spominje se i otvaranje OPG-a.

“Poljoprivredno gospodarstvo koje se može osnovati na površini od tri hektara. Uz to se može napraviti 400 metara kvadratnih nadzemne građevine i 1000 metara kvadratnih podzemne. To je izvrsna mogućnost za poljoprivredni elitni turizam s vilom i/ili restoranom te velikim skladištem za masline, vino i ostalo bilje…”, napominje se u oglasu koji možete pogledati OVDJE.

Otok Galešnjak u Pašmanskom kanalu jedan je od najprepoznatljivijih hrvatskih otočića, a Brightside ga je jednom uvrstio i na svoj popis 20 svjetskih čuda. Znanstvenici s Odjela za arheologiju Sveučilišta u Zadru 2019. su otkrili da su na njemu prije više od 7000 godina živjeli ljudi.

Index Oglasi

Izvor: Index.hr