Sretan rođendan Milanu Miši Lakiću, biogradskom fotografu, želimo!

Danas slavi rođendan Milan Mišo Lakić, poznati biogradski fotograf i autor fotografija koje vrlo  rado i često podijelimo na našoj Facebook stranici.

Prije dvije godine imao je svoju prvu samostalnu izložbu, kada je izlagao u Zavičajnom muzeju Biograd na Moru povodom 22. izdanja Biograd Boat Showa. Pogledajte kako je to bilo:

Milan Mišo Lakić rođen je 1979. godine u Zadru. Osnovnu i srednju školu završio je u Biogradu na Moru, gdje živi i radi.

Njegova ljubav prema fotografiji traje još od osnovne škole. Aktivno se bavi fotografijom od 2009. godine kada je kupio svoj prvi DSLR fotoaparat.

Biogradsku rivu, parapet i plaže smatra svojom učionicom gdje je često provodio svoje vrijeme učeći o fotografiji u teoriji i praksi, promatrajući vremenske prilike.

Konstantnu inspiraciju pronalazi u prirodi. Najviše ga privlači pejzažna, koncertna fotografija i fotografija nekretnina u raznim svjetlosnim prilikama.

Njegove radove pogledajte na društvenim mrežama:

Što reći povodom rođendana, nego slavljeniku uputiti najljepše želje, puno zdravlja i sreće i pregršt novih fotografija!

Kolaž fotografija s otvorenja prve samostalne izložbe fotografija Milana MIše Lakića