U Biogradu na Moru vole se i odmaraju Hana Rodić i Goran Jurenec

Taman kad smo ih skoro zaboravili ili na tren pomislili što li je s njima ili gdje su se najpoznatiji hrvatski par Hana Rodić i Goran Jurenec skrili, kad ono, vodeći domaći mediji objavljuju sretnu vijest i serviraju nam lokaciju tako da budemo strogo upućeni u novotarije.

A budući su u Biogradu na Moru i naslikavaju se po društvenim mrežama, a domaći mediji ih u stopu prate, sviđali se oni nama ili ne ili smo indiferentni, ovo shvatimo kao besplatnu reklamu u turističke svrhe, tj. da u Biogradu nije samo crna kronika, nego je ovo idealno mjesto za odmor u kojem ljetuju, ajmo reći, i najsjajnije domaće zvijezde. Dakle…

Prvi hrvatski ‘Gospodin Savršeni’ Goran Jurenec (39) i njegova djevojka Hana Rodić (22) uhvatili su vremena za odmor i otišli ravno u Biograd na Moru.

Hana je na društvenim mrežama objavila da se ona i Goran nalaze na Jadranu, točnije u Biogradu na Moru gdje Goran ljetuje cijelog svog života.

Osim u Biograd na Moru, posjetili su i Zadar.

Rodić se skinula u bikini kojim je pokazala nove grudi koje je operirala krajem lipnja u Turskoj.

„Goran je oduševljen. Jako je zadovoljan rezultatom. Pa koji bi se muškarac bunio kad bi mu djevojka povećala grudi, zar nije tako?“, otkrila je u 24 sata Hana Rodić neposredno nakon operacije.

Inače, Hana preferira osamljene plaže i mjesta na kojima nema puno ljudi. Često tamo provodi vrijeme.

„Preferiram pješčane plaže sa što manje ljudi. Volim tamo provesti cijeli dan“, govori Hana Rodić koja nema ništa protiv sunčanja u toplesu.

Goran Jurenec i Hana Rodić su još prije trebali otići na godišnji odmor, ali nikako nisu mogli odgoditi poslovne planove. Goran Jurenec pokrenuo je novi projekt pod nazivom ‘G-FIT’.

Izvor: 24 sata

Fotografije: Instagram/24 sata