MALONOGOMETNI TURNIR: Uskoro kreće Kup grada Biograda, izvlačenje parova obavljeno danas, ovdje provjerite raspored svih utakmica

U organizaciji HNK Primorca, a pod pokroviteljstvom Grada Biograda, od 20. prosinca 2018. do 11. siječnja 2019. godine održat će se petnaesti po redu tradicionalni  pozivni malonogometni turnir “Kup grada Biograda”. Finale turnira odigrat će se par dana uoči Dana grada Biograda, u petak, 11. siječnja iduće godine, kada se u sportskoj dvorani očekuje i velika fešta “od baluna”.

Kotizacija za sudjelovanje na ovom malonogometnom turniru je 1000 kuna. Bogate su i nagrade koje će se dodijeliti po završetku turnira, pa je tako prva nagrada 8 000 kuna, druga 4 000 kuna , a treća 2 000 kuna. Birat će se najbolji igrač, strijelac i vratar, koji će također biti bogato nagrađeni.

Pozivnicu za sudjelovanje na turniru dobili su i prihvatili malonogometni klubovi: Biograd I i II, Benkovac, Drage, Raštane I i II, Pakoštane I i II, Zadar I i II, Polača, Sikovo, Sveti Petar, Sveti Filip i Jakov, Tinj i Vrana.

Izvlačenja parova obavilo se 14. prosinca (petak) u 17,30 sati u klupskim prostorijama HNK Primorca, a već 20. prosinca počet će natjecanje.

Raspored svih utakmica provjerite i pratite prema priloženoj fotografiji.