Zapaljen dio službenih prostorija općinske zgrade Općine Polača

Sredinom mjeseca prosinca, baš uoči radosti božićno – novogodišnjih blagdana, Općina Polača suočava se s nemilim događajem koji je jučer među zaposlenicima i mještanima izazvao mnoštvo negativnih emocija, šoka, nevjerice, ljutnje, a pogotovo straha da je netko, bilo tko mogao stradati u požaru u kojem su stradale službene prostorije općinske zgrade.

Kako je sve to loše izgledalo, pogledajte i prosudite prema fotografijama OVDJE.

Općina Polača ovom je prigodom uputila javnosti priopćenje i to su za sada jedine službene informacije o zapaljenju općinskih prostorija.

Priopćenje za javnost Općine Polača o ovom nemilom događaju prenosim u cijelosti:

Dana 14.12.2018. dio službenih prostorija općinske zgrade Općine Polača u potpunosti je uništeno (zapaljeno). Razloge uništenja – zapaljena nismo u mogućnosti iznositi u javnost dok ne završi kriminalističko istraživanje.

Ovim putem molimo mještane i korisnike Općine Polača na razumijevanju ukoliko narednih dana nismo telefonski dostupni iz razloga onesposobljenosti električne i telekomunikacijske mreže, dok osobnim dolaskom u prostorije za potrebe naših usluga bit ćemo vam na usluzi u mogućnostima koje nam dozvoljavaju radni uvjeti.

O ostalim događanjima i nakon završenog službenog očevida pravo vremeno ćemo vas izvjestiti.

Priopćenje potpisuje općinski načelnik Tomislav Prtenjača.