VIDEO: Nisu platili račun?! Pogledajte sinkronizirani bijeg dvojice skakača s terase jednog zadarskog restorana nakon obilne večere i boce vina

I to se događa. Ako je vjerovati ugostiteljima, turisti koji bježe a da ne plate svoj račun postali su gotovo učestala pojava. U jednom od ponajboljih zadarskih restorana koji se i te kako trude oko svojih gostiju, ljubazni su i strpljivi, te svaki dan nabavljaju svježu i dobru spizu, video nadzor zabilježio je jednu takvu pojavu. Uredni gosti, dvojica u košuljicama, pristojni, štono bi se reklo – prava gospoda, pristojno su pojeli i popili bocu vina…Ali kad je trebalo platiti račun, “spasili” su se od plaćanja skokom s terase restorana i potrčali te netragom su nestali u zadarskoj noći.

Nevjerojatnu snimku možete pogledati OVDJE!

U razgovoru s kolegama ugostiteljima često razmjenjujemo i ona ne tako lijepa iskustva koja doživljavamo s našim gostima, mahom turistima, a vjerujte, ima svega. 
Kako god, bježanje gostiju nakon pojedenog obroka zasigurno spada u sam vrh ružnih stvari koje možete doživjeti baveći se ovim poslom. 
Pogledajte dva sinkronizirana skakača s terase koji su nakon pojedene (i to jako dobre) večere i popijene boce vina netragom nestali u zadarskoj noći. 
Jednom riječju – sramota!

✳️✳️✳️

This is just NOT what you do. 
It’s rude, shameless and beyond pathetic 😣“ – stoji u opisu snimke.

Podijelite da i drugi vide ovu sramotu!

Grad Zadar