VIDEO: Zadarsko filipjanski bend „Jeremiah’s“ objavili novi spot za pjesmu „Vegetation“

Nakon što su „Jeremiah’s“ bend u ožujku ove godine objavili video spot za pjesmu „Litle Brains“, a prije toga svoj prvi video spot za pjesmu „Monkey“, prije par dana stigao je  i treći za pjesmu „Vegetation“. Sve su to pjesme s njihovog prvog albuma „Time to Rob“, koji broji ukupno 9 autorskih pjesama.

Tko su oni?

Skupinu groove entuzijasta, aka Jeremiah’s, od 2011. godina drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru; ukrašenu funkom i ojačanu rockom. Od početnog instrumentalnog filipjanskog trojca (Sv. Filip i Jakov) – bubnjara Jeremije Eškinje, basista Luke Ćetkovića i gitarista Roka Vodopije poduplali su se za zadarske snage- usnoharmonikaša Franu Škaru i vokalisticu Mirtu Juran te filipjanca Antu Brzića, vokalista i trubača.

Nastupajući po hrvatskim klubovima i festivalima razvijaju svoj zvuk kojeg u ožujku i travnju 2017. zapisuju na svom prvom albumu “Time to Rob” u fotogeničnom i akustičnom filipjanskom kazalištu dok je ostatak albuma snimljen u vrhunskom Dark Horse Recording Studiju u Nashville, Tennessee-u.

Jeremiah’s kao pobjednici 9. Croatian Blues Challenge-a u band kategoriji, nastupaju na International Blues Challenge-u u Memphisu, Tennessee u siječnju 2018. Također, u studenom 2017. osvajaju 14. Mega Muzika Award for THE BEST YOUNG BAND 2017.

Između stotine prijavljenih bendova „Jeremiah’s“ je odabran i za finaliste 22. HGF-a, najdugovječnijeg hrvatskog festivala nove glazbe, koji se održava u srijedu, 30. svibnja 2018., u Zaboku.

Novi glazbeni video spot za pjesmu s prvog albuma „Vegetation“ pogledajte ovdje:

„Ukratko, naše prvo iskustvo sa snimanjem spota. Uživali smo u atmosferi koju nam je ponudilo ovo fotogenično kino iz jedne prošle ere!“, izjavili su članovi benda.

Jeremiah’s online:

Facebook: //www.facebook.com/JeremiahsProkletnici/

Instagram: //www.instagram.com/jeremiahs_band/?hl=en

YouTube: //www.youtube.com/channel/UCmI3kemnc1M_ajFzoE1K-qw/videos