Sretan rođendan Nedi Orlić želimo!

Neda Orlić danas slavi svoj rođendan. Prigoda je to da joj rođendan čestitamo jednom javnom objavom, istaknemo njene vrline i posvetimo ovaj dan jednoj vrijednoj djelatnici koja cijeli  svoj radni vijek provodi u službi policije u Policijskoj postaji Biograd na Moru.

Možda niste znali ili ste zaboravili, pa zato podsjećamo na činjenicu da je naša  Neda dobitnica javnog priznanja MUP-a koji je zaslužila za iznimno profesionalni i predan rad u obavljanju službenih zadaća, čime je dala svoj doprinos ugledu policije. Priznanje joj je na svečanom kolegiju u  Policijskoj upravi zadarskoj povodom Dana policije i blagdana svetog Mihovila prije par godina uručio načelnik Policijske uprave zadarske. Njen trud, rad, zalaganje  i rezultat prepoznati su i mogu biti poticaj svim kolegicama i kolegama u obavljanju svojih službenih zadaća.

Neda je prekrasna osoba,komunikativna, nevjerojatno ljubazna, strpljiva i s predivnim osmjehom, supruga, majka dvoje djece. Njena Ivana, poznata pjevačica, možda joj može uputiti najljepšu čestitku na svijetu, pa s njenog Facebook profila, osim fotografije snimljene prije dvije godine na proslavi rođendana, dijelimo i ove lijepe riječi koje su pratile objavu:

„Najljepše ti stoji osmijeh i sreća! Da mi još dugo, dugo budeš ovako zdrava, vesela i sretna! Hvala za uzor, ljubav, snagu, štit i krila…jedina moja! Sretan rođendan draga mama! Volim te!“

Mi se pridružujemo čestitkama: sretan rođendan našoj dragoj Nedi od srca želimo!

Foto: Ivana Orlić/Facebook