Osnovan HSP Biogad na Moru, za predsjednika podružnice izabran Senad Salihović

HSP u Zadarskoj županiji ovih dana nastavlja s osnivanjem svojih podružnica po gradovima i općinama, pa je tako osnovana podružnica i u Biogradu na Moru.

U utorak 26. siječnja 2021. godine osnovana je i gradska podružnica HSP-a Biograd te se na taj način nastavlja sustavno širenje pravaštva na području Zadarske županije.

Za predsjednika gradske podružnice HSP-a Biograd na Moru izabran je Senad Salihović, magistar agronomije, kao i sva Statutom predviđena tijela.

Izbornom zboru gradske podružnice HSP-a Biograd na Moru nazočili su i stranački dužnosnici s područja Zadarske županije.

„Iznimno mi je drago da se pravaštvo ponovno budi i nalazi svoj prostor na području Zadarske županije, što dokazuje sustavno osnivanje novih podružnica. Uvjeren sam, kako ćemo svojim radom, zalaganjem i naravno na “krilima“ mladih snaga, unijeti jedno osvježenje i dodatnu snagu na političku scenu naše županije kao i u gradu Biogradu te se nadam da ćemo na taj način postati nezaobilazan politički faktor.“ – ističe Salihović.

Senad Salihović

Izvor: Facebok stranica HSP-a Zadarske županije