VIDEO: Marcelić, bivši ravnatelj Ortopedske bolnice, sinu koji je na brodu za Božić s ostalim članovima obitelji zapjevao „You Never Walk Alone“

Andrija Marcelić, bivši ravnatelj Specijalne bolnice za ortopediju u Biogradu na Moru, sada rasterećen dužnosti ima novih, roditeljskih briga.

Naime njegov sin Josip Marcelić, koji je svoju pomorsku karijeru započeo je u srpnju, sada već pet mjeseci plovi te po prvi put u svome životu za Božić ne može biti u svome toplome domu i družiti se s ostalim članovima svoje obitelji. Da bi stvar bila gora, zbog krize uzrokovane koronavirusom, Josip i njegovi kolege pomorci u novonastalim okolnostima rijetko ili uopće ne napuštaju brod i ne osjete kopna.

Sva silina emocija slila se u pjesmu „You Never Walk Alone“ koju su Josipu otpjevali njegovi roditelji, brat i dvije sestre. Pjesmu u kojoj je pregršt utjehe, ohrabrenja i nade snimili su i objavili na YouTube-u, tako da je, osim Josipu, dostupna svima nama te smo je odlučili podijeliti i s našim čitateljicama i čitateljima.

Svrha je ove snimke, kako stoji u opisu videa, da požele sretan Božić Josipu, sinu i bratu, velikom navijaču Liverpoola. I u tom pogledu teško da su mogli odabrati prikladniju pjesmu. No pjesma ima još jednu poruku.

„Sretan Božić velikom navijaču Nogometnog kluba Liverpool, Josipu Marceliću, koji plovi daleko od kuće i svoje obitelji, tako da on znade da nikada ne plovi sam!!!“, poručuju Josipu roditelji, brat i dvije sestre. Video uz ovaj obiteljski cover simpatična je i originalna božićna čestitka u pjesmi, notama, blagdanskom ugođaju, svemu onome čega je Josip lišen ove godine.

Mi se pridružujemo čestitarima u lijepim blagdanskim željama Josipu uz poneku suzicu, a vi s nama pogledajte ovaj nadasve dirljiv video složne obitelji u kojem im je pjesma daleko iznad svih nedaća:

Mirno more, ma gdje bio <3