Legendarni Danil Domdjoni danas slavi rođendan; hrvatski, europski i svjetski karate šampion iz Biograda na Moru

Danil Domdjoni, višestruki hrvatski, europski i svjetski prvak, rodom iz Biograda na Moru danas, 8. rujna,  slavi svoj rođendan.

Ovaj sportaš na najbolji mogući način tijekom dugog niza godina osvajajući medalje i šampionske titule u karateu pronosio je, a pronosi i danas, naziv rodnog grada Biograda na Moru diljem Hrvatske, Europe, ali i svijeta.

Sjećamo se Danila kao skromnog i radišnog momka koji bi uvijek lijepo pozdravio kada bi se sreli po ulicama Biograda na Moru. Njegovim uspjesima svi smo se radovali i slavili zajedno s njime. On kao sportaš, mladi čovjek i borac može biti uzor mnogima.

Jedan od rijetkih naših sugrađana koji je nositelj svjetske i europske krune zaslužio je da mu od srca čestitamo rođendan!

Povodom rođendana želimo mu još puno marljivih treninga, natjecanja i pobjeda i drugih sportskih uspjeha u radu s mlađim naraštajima.

Naime, biogradski Bruce Lee: Danil Domdjoni, sportsku karijeru započeo je u lokalnom karate klubu, „B“ u Biogradu na Moru, a danas je on trener i direktor karate kluba „Ipon“ u Zagrebu.

Sretan Ti rođendan Danil!

P.S. Ovom prigodom prisjetimo se i nekih njegovih ranijih nastupa: