„Biograjski“ vam želi sretan Božić!

Dragi i poštovani posjetitelji naše stranice i čitatelji,

još jedna godina bliži se svome kraju, a time se osvrćemo na sve ono što smo u njoj napravili. Blagdan Božića prilika je za to.

Od srca vam hvala što ste uz nas bili u onim trenutcima kada nam je bilo teško, kada smo izgubili nama drage ljude, kada smo tugovali. U vrijeme kada smo manje ili gotovo ništa objavljivali nismo vi nas niste napustili, već ste čitali i naše stare tekstove. Naša stranica bila je svakoga dana uvijek bila posjećena i do danas dosegla gotovo 270 tisuća pregleda, što je impresivna brojka za naš mali medij.

I kada smo razmišljali da prestanemo pisati i objavljivati, vi ste ustrajali i natjerali nas da nastavimo. Upravo zbog vas smo ustrajali. Od srca vam hvala što nas čitate i pratite, prilika je ovo da vam zahvalimo na interesu.

Božić je pravo vrijeme zahvalnosti i darivanja. Vi nas darivate svojom podrškom, a mi se zauzvrat trudimo biti još bolji i ažurniji. U tom smislu zahvaljujemo i našim kritičarima.

Pozivamo sve vas da zajedno u dobrom i prijateljskom raspoloženju provedemo blagdane uz naše nove javne, svima dostupne, objave i iduću, 2023. godinu. Od srca vam želimo sretan i radostan Božić, zdravlja, mira i ljubavi te najveseliju i najuspješniju Novu 2023. godinu, mir i svako dobro!

Vaš “Biograjski” <3 

P.S. Uz pjesmu “Božić u Zadru” koja je 1994. godine, kada je i snimljena, okupila brojne zadarske glazbenike u „Christmas Zadar Band Aidu“. Autor glazbe je Nenad Nakić, a autor stihova Davor Žagar. Među glazbenicima koji su sudjelovali u pjesmi su grupa Forum, grupa Bananas, Romeo Santini, Mladen Lokin, Amenda Stošić, Tomislav Bralić, Ernesto i niz drugih. Poslušajte…