Sirove strasti para na otoku Sveta Katarina nasuprot Biograda na Moru (18+)

Dvoje ljubavnika predalo se danas strastima u borovoj šumici na otočiću Sveta Katarina nasuprot Biograda na Moru. Kako je temperatura u termometru rasla, tako je i uzavrlela strast između ovog heteroseksualnog para. Scenu vrućeg seksa para koji je bio u klasičnoj, misionarskoj pozi, snimio je čitatelj sa svog broda.

Nije, kaže, imao namjeru uhvatiti ih na djelu i snimati ih, nego je tek naknadno prema fotografijama vidio o čemu se tu zapravo radilo. Fotografije je poslao nama, jer, kaže, rado čita naše blogove i zna da ćemo njegovu sočnu podijeliti s našim pratiteljima.

Prije samo 20 godina rijetki su sretnici imali mobitel pri ruci i ovakve scene nitko ne bi snimio. Ljubavnici su se mogli u miru prepustiti strastima. Puno se toga od tada promijenilo, tako da ni ljubavni parovi danas nemaju nigdje mira.

U borovoj šumici, na pustom otočiću, gdje su u prirodi obavili „ono“, nisu imali niti ručnike, niti neku meku podlogu, zamijetio je čitatelj koji je zvukom svoga broda približavajući se obali uznemirio ovaj par te su oni naglo prekinuli svoje igrice. Na otočić Sveta Katarina stigli su, kaže, poput Adama i Eve relativno goli i bosi, na svojim daskama.

„Dama je uživala na postelji od iglica, smole kamenčića i insekata. Ili ništa od toga nije zamijetila. Samo što će kosu trebati malo duže raščešljavati i izvlačiti borove iglice. Ne bih volio imati njegova koljena.“, zaključio je čitatelj.