Biograjka Ivana Orlić otpjevala božićni hit Mariah Carey, a tu je i sjajni blagdanski video spot

Ivana Orlić, mlada i atraktivna pjevačica iz Biograda na Moru sve donedavno dok je nastupala pjevala je božićne, pop&rock i zabavne pjesme i sve ostalo što joj se u datom trenutku našlo na repertoaru. Stoga ne iznenađuje što se jednom za svoju publiku odlučila snimiti cover verziju svjetskog hita  Jon Bon Jovija „I’ Be There For You“ iz 1988. godine, a zatim još jedan cover jedne od najpopularnijih i najpoznatijih božićnih pjesama ikada.

I to baš ovoga Božića kada sve je drukčije. Javnih okupljanja pa tako i nastupa uopće nema. Pjevači i zabavljači  ugrožena su skupina po pitanju zarade i egzistencije uopće.

No, našu Ivanu Orlić optimizam ne napušta nimalo. Ovih dana snimila je video spot uz božićni hit Mariah Carey i možemo je cijelu pogledati u božićnom izdanju, u crvenoj plišanoj haljinici uz ukrašen bor i blagdanske dekoracije i sve ono što ide uz ove dane. Spot je Ivanina simpatična božićna čestitka u pjesmi, notama i blagdanskom ambijentu upućena svima nama.

Premijera spota nastupila je danas, a mi smo uvijek (ili bar nastojimo biti) u toku sa svim zbivanjima koja se tiču Biograda na Moru i naših sugrađana. Izravno s You Tube-a pogledajte ga premijerno i na našim stranicama:

Pjesmu „All I Want For Christmas Is You“ iz 1994. godine u originalnoj verziji izvodi Mariah Carey, no Ivanin cover dodaje joj neki novi, autentičan izričaj i neponovljivi osobi štih.

Više o svemu tome, od ideje do realizacije, ispričala nam je Ivana sama.

„Ideja za obradom ove božićne pjesme rodila se preko noći upravo zbog okolnosti u kojima smo se svi našli zbog Covida-19. Ona je tu prvenstveno da podsjeti na važnost nade i zahvalnosti, da u novim uvjetima proširi poruku nade, zahvalnosti, radosti, da izmami osmijeh na lice svakog čovjeka.“, otkrila nam je Ivana, te je nastavila:

„Ova vesela, božićna ljubavna obrada budi uspomene na najljepše doba u godini koje bez obzira na novonastalu situaciju nije otkazano te govori o ljubavi kao najmoćnijoj sili na svijetu. Trudili smo se kroz audio i vizualne efekte stvoriti atmosferu Božića, no isto tako da prenesemo zanimljiv spektar emocija kroz pjesmu. Nadam se da smo bar malo u tome uspjeli i da će vam se svidjeti! S druge strane, mi smo uživali dok smo je stvarali.“

Ivanin tim su brojni kolege i prijatelji koji su svi zajedno, timski, radili na pjesmi. Među njima su Leo Škaro, onaj koji svira piano i daje pjesmi novi zvuk u obradi. Video produkciju radio je Miki Nopling. Ivana ljepša no ikada blista sa savršenim make upom iz ruke Stelle Orlić te novom frizurom koju su joj složili u Salonu Gelo

„Čekam zajedno s vama neka bolja vremena u kojima ćemo se opet okupljati te još jači kroz pjesmu i ples širiti samo pozitivne vibracije, a do tada nastavljam raditi kreativno, tako da očekujete još pjesama i obrada. Veselim se.“, govori Ivana koja je u Biogradu na Moru završila opću gimnaziju, a u Splitu, gdje živi od svoje 18.-e godine višu ekonomsku, odsjek menadžmenta. No kao stručni specijalizant za upravljanje porezima, ona i dalje ne misli postati poreznica. Ona će i dalje raditi ono što voli i ono u čemu istinski uživa.

Mlada biogradska pjevačica sa splitskom adresom za kraj ima poruku za sve nas:

„Čuvajte sebe i druge i neka vam ljubav bude vodilja. Sretan Božić i Nova godina!“

Autori profesionalnih fotografija koje smo iskoristili ovom prigodom za naslovnicu su Stella Orlić i Marin Kanazir.